Sunshine Blogger Award

Sunshine Blogger Award

Ciao, my friends!

To-day, I have been so fortunate as to be nominated by three people for three different contests… the “3 Day Quote Challenge” (yep, once again… am I really all that famous here on WordPress?! LOL!), the Alphabetical Me!”, and the “Sunshine Blogger Award”.

I am very happy and whole-heartedly grateful to the people who nominated me. πŸ™‚

But, first, I thought that I could finish off with the least challenging of all, as it is almost half-past-ten in the night right now and I would really love toΒ go to bedΒ by eleven to-day…

So, no, I am not actually being lazy. Rather, I am, but for legitimate reasons. πŸ˜›



I would like to thank Robert C Day ( to nominate me for the “Sunshine Blogger Award”. πŸ™‚

N0w… he has asked his nominees a few questions, which IΒ shall beΒ very happy to answers. πŸ˜€

1. Where in the world would you like to live for the next 6 months if money and responsibilities were of no concern?

Ans: I would like to live in an open-air library… Ah, I wish…!Β  πŸ˜€

2. What is your favourite part of a rainbow?

Ans: Blue. πŸ™‚

3. Why do you not forgive your worst enemy?

Ans: Because… hey, who said that?! I forgave him a long time ago! πŸ˜› πŸ˜€

4. How many smiles do you think you could give people in a single day?

Ans: Um… I don’t know… twenty…? Depending on how many I meet… πŸ™‚

5. When will you be famous?

Ans: When the sky falls down upon us! πŸ˜› (Astrix joke…)

6. Who is your idol?

Ans: East- Rani Laxmibai (that great woman who fought against the British); West- Anne Frank.

7. Do you dream in colour (do you dream at all?)

Ans: Yes (and yes)!

8. Describe the sensation of falling off the edge of a tall building in a dream.

Ans: Ah…. Well, as I fell down, I could feel myself becoming lighter and lighter… the weight of life lifted off my shoulders… I could feel the gravity of the Earth pull me down…

Wait – I never – EVER – fell off a building before… LOL!

9. What are the 3 most interesting things about your wardrobe?

Ans: First, it holds the things I need the most to protect myself. Second, it keeps them safe. Third, it allows me to put up my posters on them.

And I nominate:

  1. Devpria (
  2. Riya (
  3. The Darkest Fairytale (
  4. Highlifey (
  5. Anaida (
  6. Little Flames Blog (

My questions:

  1. What made you create your wonderful blogs?
  2. What is your favourite pastime, other than blogging?



5 thoughts on “Sunshine Blogger Award

Add yours


Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by

Up ↑

emotional musings-

Ida Auclond

I'm not insane, I'm a writer.

Quillpen Writes...

Love what you do. Do what you love.

<3 klara

(aspiring) author. ambassador. analyst.

Scrolls of Life

Finding Meaning in the Little Things

Love and Everyday Affairs

The endless thoughts and random opinions of a single girl

Inspired by Sentimentality

Brewing emotions at its finest.

It's so awkward!

There is always a black crayon in your colour box and so is white.

Loneliness Isn't Real

An Introvert's "Ice Cream Social"

The Elixir Of Words

Seeking answers unanswered yet

%d bloggers like this: