My Second Liebster Award

Ciao! 😎

IΒ was very honoured to see that Prerana (https://doodlebugweb.wordpress.com/) had nominated for the Liebster Award… and it’s my second time…! Yay! 😎 πŸ˜€

However, I have chosen to answer just the questions without actually nominating anybody else. πŸ™‚

Ooh – and Prerana has got me a lovely list of questions! πŸ˜€

1. If you got a magic wand, what would you do with it?

Ans: Well, I would really like to say, “I would like to make myself invisible with it whenever I get into uncomfortable situations”, but I really want to fly! πŸ˜‰

2. What do you love the most in your life?

Ans. The fact that I have such wonderful friends and family, who tolerate me no matter what I do to hurt them… Hehehe…!

3. What would you prefer for a night drive, bike ride or car ride?

Ans. Well, I am not really outgoing… but if I were, I would prefer a bike ride. πŸ˜‰ πŸ™‚

4. Your first preference to read. A poem or a novel?

Ans. Um…. interesting choices…Β A year ago, I would prefer a novel, but now… I wouldn’t mind any…!

5. Your favourite time pass.

Ans. Blogging, reading, writing, researching,…. (I could go on…)

6. If there’s a fight between Spiderman and Batman, according to you, who will win.

Ans. Batman. But, Superman’s my favourite… πŸ˜›

7. Your favourite song.

Ans. Many; the list could go on and on… πŸ™‚

8. Your favourite movie.

Ans. “What A Girl Wants”, among many, many more. πŸ˜‰

9. Mention any fandoms.

Ans. I am not sure what exactly “fandom” means, but does Pinterest count? They have a lot of fans for many things there… including me… πŸ˜€

10. Your favourite books.

Ans. My all-time favourite has been Enid Blyton… totally love her work…! (https://ananyaworld.wordpress.com/2016/04/10/trivial-yet-important/) Other than her, I like “Little Women”, the “Twilight Saga” (yep, not much of a Harry Potter fan…!), among many, many more… πŸ™‚

Ah, that was interesting… whether any of you readers liked it or not, I thoroughly enjoyed answering these wonderful questions.

Thanks a million, Prerana! 😎

Ciao! πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚

Advertisements

10 thoughts on “My Second Liebster Award

Add yours

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Sukriti (수크리트)

Fashion is the most powerful art there is . It 's movement design and architecture all in one . It shows the world who we are and who we would like to be .

Sara in LaLaLand

Welcome to my world.

Those stories

When life gets boring, delve into stories; you wont be disappointed.

Writings on a Wall

Happy Holidays...

Phoenix...o9

You can't wake a person who is pretending to be asleep. Born in 92, I am currently into business after finishing my graduation along with a diploma course of one year. I am too much into helping people in their problems and I love to inspire people to have a better living and live a life they truly deserve as well as desire. I love to learn from people’s experience. One thing good about me is that there’s a lot of emotions and honesty within me. The more I post, the more you will know me. Keep smiling always !!! :-) ;-)

The Sahara Chronicles

Where all the journeys begin

Avoiding Adulthood

try something new today

%d bloggers like this: